Maandag 29.06.2020 

Positief nieuws! We mogen weer samen op vakantie…
Wij zullen onze reizen vanaf 30 augustus weer langzaam gaan opstarten, echter wij gaan pas écht vertrekken als wij ervan overtuigd zijn dat wij u de optimale vakantiebeleving kunnen bieden! Dat is als wij uw gezondheid, veiligheid en ongedwongen vakantieplezier kunnen garanderen.

Voor de geplande bus- en vliegreizen vanaf 30 augustus onderzoeken en besluiten we per reis of deze daadwerkelijk kan doorgaan en of het reisprogramma zo is samengesteld dat u zo min als mogelijk hinder ondervindt van de eventuele maatregelen. Onze accommodaties moeten voldoen aan de hoogste hygiëne-standaard, maar het moet ook gewoon een fijn verblijf zijn met veel gezelligheid dat zich uit in de mooiste vakantieherinnering.

Reisaanbod voor 2021

Houdt onze website in de gaten, ons aanbod breidt continu uit. Wij werken momenteel hard aan ons reisaanbod voor 2021, dit zullen wij eerder dan wat u van ons gewend bent aan u presenteren, zodat u al “snel” de mogelijkheid heeft om ook uw reis voor 2021 te boeken en uw eventuele voucher kunt inleveren. Vanaf dan is het alleen maar verheugen…. In de tussentijd doen wij waar wij goed in zijn, u opnieuw inspireren en meenemen in de mooie wereld van het reizen.

Wij kunnen niet wachten om u van harte welkom te heten aan boord van onze mooie en vooral onbezorgde vakantiereizen!

———————————————————————————————————————————————————————————————-
REIZEN T/M 29 AUGUSTUS 2020 (update 29 mei 2020)

Bus- en Vliegreizen t/m 29.08.2020
De Limburger Reizen heeft besloten om alle vertrekkende reizen t/m 29.08.2020 te ANNULEREN.

Uw gezondheid is ons van groot belang, daarnaast kunnen we geen reisplezier meer garanderen op uw vakantiebestemming door de wereldwijde uitbraak van het coronavirus en daar bijbehorende restricties in veel landen.

Uw betaalde reissom – Corona-voucher
Indien uw reis is geannuleerd ontvangt u van ons op korte termijn een Corona-voucher ter waarde van de betaalde reissom, deze voucher is 1 jaar geldig vanaf uitgifte en conform ANVR/SGR voorwaarden en met steun van de ACM.

Deze voucher en de waarde is volledig gedekt door Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Extra informatie: U heeft 1 jaar om een nieuwe boeking te maken voor een reis, dit betekent dat de datum waarop u gaat reizen later dan 1 jaar na uitgifte mag zijn, als de boeking maar binnen 1 jaar na uitgifte van de voucher wordt gemaakt.

Kijk regelmatig op onze website https://www.delimburgerreizen.nl/corona/ voor eventuele tussentijdse updates, hier staat tevens de meest actuele informatie.

Wij verzoeken u zeer dringend geen contact met ons op te nemen per telefoon. U kunt wel een e-mail sturen naar info@delimburgerreizen.nlOnze medewerkers worden momenteel overspoeld met vragen, waar de antwoorden voornamelijk op deze pagina staan vermeld. Wij hopen op uw begrip!

Uw gezondheid en die van onze medewerkers is onze grootste zorg.
Ons team doet er momenteel alles aan om u zo snel mogelijk van meer informatie te kunnen voorzien.

Daarnaast hopen wij dat we u -zodra dit weer mogelijk is- te kunnen laten genieten van mooie vakantiereizen wereldwijd, daar hebben we het volste vertrouwen in!

Bedankt voor uw begrip.

Team De Limburger Reizen
Ons e-mailadres: