Maandag 25.05.2020 UPDATE INZAKE CORONAVIRUS

Ons kantoor is op pinkstermaandag 1 juni 2020 gesloten. Wij zijn weer bereikbaar vanaf dinsdag 2 juni 2020.

De Limburger Reizen heeft besloten om alle vertrekkende reizen t/m 31.08.2020 te ANNULEREN. Uw gezondheid is ons van groot belang, daarnaast kunnen we geen reisplezier meer garanderen op uw vakantiebestemming door de wereldwijde uitbraak van het coronavirus en daar bijbehorende restricties in veel landen.

Uw betaalde reissom – Corona voucher
Indien uw reis is geannuleerd ontvangt u van ons op korte termijn een Corona-voucher ter waarde van de betaalde reissom, deze voucher is 1 jaar geldig vanaf uitgifte en conform ANVR/SGR voorwaarden en met steun van de ACM.

Deze voucher en de waarde is volledig gedekt door Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Extra informatie: U heeft 1 jaar om een nieuwe boeking te maken voor een reis, dit betekent dat de datum waarop u gaat reizen later dan 1 jaar na uitgifte mag zijn, als de boeking maar binnen 1 jaar na uitgifte van de voucher wordt gemaakt.

Terugbetaling van uw reissom
Restitutie van uw betaalde reissom is niet mogelijk.  De ontstane situatie en omstandigheden in de reiswereld zijn door het corona-virus  zeer uitzonderlijk en overmacht.

Vertrekt uw reis na 31 augustus 2020?
Momenteel hebben wij geen extra informatie beschikbaar of uw reis kan worden uitgevoerd. De situatie wijzigt dagelijks. Vooralsnog gaat uw reis gewoon door. Zodra wij de benodigde informatie hebben nemen wij contact met u op. Wij doen dit op chronologische volgorde van vertrekdatum.

Kijk regelmatig op onze website voor eventuele tussentijdse updates, hier staat tevens de meest actuele informatie.

Wij verzoeken u zeer dringend geen contact met ons op te nemen per telefoon. U kunt wel een e-mail sturen naar info@delimburgerreizen.nl . Onze medewerkers worden momenteel overspoeld met vragen, waar de antwoorden voornamelijk op deze pagina staan vermeld. Wij hopen op uw begrip!

Dient u een aanbetaling of restantbetaling te doen?
Ja, voor reizen met vertrek ná 31 augustus dient u uw aanbetaling en /of restantbetaling conform uw bevestiging te voldoen. U hoeft zich geen zorgen te maken, uw reisgelden zijn volledig gedekt door Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

Kan ik mijn reis met vertrek na 31 augustus 2020 momenteel annuleren?
Nee dit is momenteel niet kosteloos mogelijk.
Wij dienen eerst de benodigde informatie te ontvangen vanuit de overheden/luchtvaartmaatschappijen/accommodaties, daarnaast is de verspreiding van het coronavirus momenteel onvoorspelbaar.

Uw gezondheid en die van onze medewerkers is onze grootste zorg.
Ons team doet er momenteel alles aan om u zo snel mogelijk van meer informatie te kunnen voorzien.

Daarnaast hopen wij dat we u -indien dat weer mogelijk is- te laten genieten van mooie vakantiereizen wereldwijd, daar hebben we het volste vertrouwen in!

Bedankt voor uw begrip.

Team De Limburger Reizen
Ons e-mailadres: