Maandag 30.03.2020 UPDATE INZAKE CORONAVIRUS

De Limburger Reizen heeft besloten om alle vertrekkende reizen t/m 15.05.2020 te ANNULEREN. Uw gezondheid is ons van groot belang, daarnaast kunnen we geen reisplezier meer garanderen op uw vakantiebestemming door de wereldwijde uitbraak van het coronavirus en daar bijbehorende restricties in veel landen.

Uw betaalde reissom – Corona voucher
Indien uw reis is geannuleerd ontvangt u van ons op korte termijn een Corona-voucher ter waarde van de betaalde reissom, deze voucher is 1 jaar geldig vanaf uitgifte en conform ANVR/SGR voorwaarden en met steun van de ACM.

Deze voucher en de waarde is volledig gedekt door Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Extra informatie: U heeft 1 jaar om een nieuwe boeking te maken voor een reis, dit betekent dat de datum waarop u gaat reizen later dan 1 jaar na uitgifte mag zijn, als de boeking maar binnen 1 jaar na uitgifte van de voucher wordt gemaakt.

Terugbetaling van uw reissom
Restitutie van uw betaalde reissom is niet mogelijk.  De ontstane situatie en omstandigheden in de reiswereld zijn door het corona-virus  zeer uitzonderlijk en overmacht.

Vertrekt uw reis na 15 mei 2020?
Momenteel hebben wij geen extra informatie beschikbaar of uw reis kan worden uitgevoerd. De situatie wijzigt dagelijks. Vooralsnog gaat uw reis gewoon door. Zodra wij de benodigde informatie hebben nemen wij contact met u op. Wij doen dit op chronologische volgorde van vertrekdatum.

Kijk regelmatig op onze website voor eventuele tussentijdse updates, hier staat tevens de meest actuele informatie.

Wij verzoeken u zeer dringend geen contact met ons op te nemen per telefoon. U kunt wel een e-mail sturen naar info@delimburgerreizen.nl . Onze medewerkers worden momenteel overspoeld met vragen, waar de antwoorden voornamelijk op deze pagina staan vermeld. Wij hopen op uw begrip!

Dient u een aanbetaling of restantbetaling te doen?
Ja, voor reizen met vertrek ná 01 Juni dient u uw aanbetaling en /of restantbetaling conform uw bevestiging te voldoen. U hoeft zich geen zorgen te maken, uw reisgelden zijn volledig gedekt door Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Indien u de restantbetaling van uw reis met vertrek vóór 01 Juni 2020 nog niet heeft gedaan, hoeft u deze niet aan ons over te maken, enkel indien wij besluiten dat deze reis wel doorgang kan vinden.

Dien ik de (restant) betaling van het Visum voor de Reis Moskou & St. Petersburg (6 en 10 mei 2020) te doen?
Ja, Indien u de aanvullende factuur van uw Visum nog niet heeft betaald, verzoeken wij u om deze alsnog per omgaande te voldoen.
Wij hebben de betalingsbevestiging nodig om bij de ambassade in aanmerking te komen voor een verlenging, restitutie of andere oplossing inzake uw visum.

Momenteel inventariseren wij de verschillende ontstane situaties inzake de visumaanvragen, afgifte en geldigheidstermijn. We zijn hierin afhankelijk van de informatie die wij krijgen van de diverse overheidsinstanties en ambassade. Er is momenteel geen enkele informatie voorhanden over verlenging van geldigheidstermijn of de vorm van vergoeden. Indien wij definitief uitsluitsel hebben zullen wij u verder informeren over de afhandeling. Daarom kunnen wij deze waarde (nog)niet uitgeven in de vorm van een Corona-voucher.

Kan ik mijn reis met vertrek na 15 mei 2020 momenteel annuleren?
Nee dit is momenteel niet kosteloos mogelijk. Wij nemen contact met u op.
Wij dienen eerst de benodigde informatie te ontvangen vanuit de overheden/luchtvaartmaatschappijen/accommodaties, daarnaast is de verspreiding van het coronavirus momenteel onvoorspelbaar.

Uw gezondheid en die van onze medewerkers is onze grootste zorg.
Ons team doet er momenteel alles aan om u zo snel mogelijk van meer informatie te kunnen voorzien.

Daarnaast hopen wij dat we u weer op korte termijn kunnen laten genieten van mooie vakantiereizen wereldwijd, daar hebben we het volste vertrouwen in!

Bedankt voor uw begrip.

Team De Limburger Reizen
Ons e-mailadres: