WIE ZIJN WIJ?

Terug van weggeweest: De Limburger Reizen. De Limburger organiseert voor haar lezers weer heel bijzondere en verrassende vakantiereizen. Complete en zorgvuldig georganiseerde reizen met de vertrouwde kwaliteit en gezelligheid van vroeger, en met de invulling en programmering volgens de standaarden van vandaag.

Op reis met De Limburger betekent: opstappen in Limburg en op vakantie met een Limburgs reisgezelschap, waarbij een Limburgse reisbegeleider steeds aan uw zijde staat en net dat beetje extra service biedt. Zorgeloos op vakantie van A tot Z.

Speciaal voor u selecteren wij de fijnste busreizen en begeleide vliegreizen. U bent daarbij verzekerd van uitstekende hotels en boeiende programma’s, die tot stand komen met medewerking van deskundige journalisten van De Limburger. Alle reizen worden uitgevoerd door reisorganisator STG Touroperating B.V. uit Valkenburg a/d Geul. STG Touroperating B.V. is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Dus, wilt u een fijne en zorgeloze reis maken, samen met Limburgse reisgenoten en onder Limburgse begeleiding, boek dan bij De Limburger Reizen. Klik hier voor een overzicht van onze reizen om alvast in de stemming te komen.