Terug van weggeweest: De Limburger Reizen. De Limburger organiseert voor haar lezers weer heel bijzondere en verrassende vakantiereizen. Complete en zorgvuldig georganiseerde reizen met de vertrouwde kwaliteit en gezelligheid van vroeger, en met de invulling en programmering volgens de standaarden van vandaag.

Op reis met De Limburger betekent: opstappen in Limburg en op vakantie met een Limburgs reisgezelschap, waarbij een Limburgse reisbegeleider steeds aan uw zijde staat en net dat beetje extra service biedt. Zorgeloos op vakantie van A tot Z.

Speciaal voor u selecteren wij de fijnste busreizen en begeleide vliegreizen. U bent daarbij verzekerd van uitstekende hotels en boeiende programma’s, die tot stand komen met medewerking van deskundige journalisten van De Limburger. Alle reizen worden uitgevoerd door reisorganisator Spauwen Travel uit Valkenburg a/d Geul. Spauwen Travel is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Dus, wilt u een fijne en zorgeloze reis maken, samen met Limburgse reisgenoten en onder Limburgse begeleiding, boek dan bij De Limburger Reizen. Klik hier voor een overzicht van onze reizen om alvast in de stemming te komen.

BOEK NU MET VEEL FLEXIBILITEIT, REIS EINDELIJK WEER IN 2021!

Wij begrijpen dat u het wellicht spannend vindt om een reis te boeken voor 2021 en er veel vragen bestaan over hoe de reizen worden uitgevoerd. In onderstaande informatie- welke wij blijven updaten de komende maanden- beantwoorden we enkele veelgestelde vragen. Het is zéker mogelijk een reis te reserveren zonder risico en voor een veilige uitvoering van uw reis kunt u op ons vertrouwen. Boek daarom nu uw reis, want na zo veel maanden thuis zitten mag u zeker weer vooruitkijken en voorpret hebben naar een vakantie in 2021!

Kan ik nu veilig en met zeer beperkte risico’s een reis boeken voor 2021?

JA, dat kan heel goed. Wij reizen pas als het veilig is en kan. Mocht er vlak voor uw geboekte reis onverhoopt een negatief (oranje) reisadvies worden afgegeven, annuleren wij de reis en krijgt uw betaalde reissom volledig retour (geen voucher).
Daarnaast boekt u flexibeler als ooit, u kunt uw boeking voor vliegreizen wijzigen of annuleren tot  84 dagen (12 weken) voor vertrek. Voor busreizen kunt u uw boeking tot 52 dagen voor vertrek wijzigen of annuleren.
Onze volledige reis- en annuleringsvoorwaarden kunt u hier lezen: https://www.delimburgerreizen.nl/reisvoorwaarden-anvr-sgr/

Ik heb een reis geboekt voor 2021, maar wil deze toch annuleren. Kan dat?

JA. U kunt bij ons uw reisplannen gratis wijzigen naar een andere datum of bestemming. Ook heeft u de mogelijkheid de reis kosteloos te annuleren. U krijgt dan de betaalde reissom volledig retour (geen voucher). Voor vliegreizen kunt u uw boeking wijzigen of annuleren tot 12 weken voor vertrek (84 dagen). Voor busreizen kunt u uw boeking tot 52 dagen voor vertrek wijzigen of annuleren.
Onze volledige reis- en annuleringsvoorwaarden kunt u hier lezen: https://www.delimburgerreizen.nl/reisvoorwaarden-anvr-sgr/

Moet ik een aanbetaling doen voor mijn reis?
U hoeft pas 12 weken voor vertrek een aanbetaling te doen. Het bedrag en de datum van de aanbetaling staat op uw factuur.

Wat als wij uw reis annuleren
Wordt uw reis onverhoopt geannuleerd? Dan krijgt u uw aanbetaling of volledig betaalde reissom terugbetaald op uw bankrekening binnen 14 dagen na annulering

In 2021 gaan we weer samen op reis, maar hoe gaan we reizen?

We kunnen en moeten samen weer positief vooruit kijken, vooral na het goede nieuws van de vaccins verwachten wij dat we weer volop kunnen reizen gedurende 2021.We zijn dan ook enorm gemotiveerd om samen met u op reis te gaan!

Vanaf Augustus hopen wij weer langzaam te gaan opstarten, echter wij gaan pas écht vertrekken als wij ervan overtuigd zijn dat wij u de optimale vakantiebeleving kunnen bieden! Dat is als wij uw gezondheid, veiligheid en ongedwongen vakantieplezier kunnen garanderen binnen de geldende regels van de binnen- en buitenlandse overheden. Dit zullen wij eerst zelf testen, dan pas voeren wij weer reizen uit. Wij houden ons volledig aan het advies van de Nederlandse overheid en het RIVM. Wij reizen dan ook niet naar onveilige “oranje” of “rode” gebieden.

Enkele voorzorgs- en hygiëne maatregelen (zoals covid-19 test of bewijs van vaccinatie, mondkapjes in o.a. vliegtuig/bus, afstand houden en het eventueel invullen van een gezondheidsverklaring) zijn nodig om u weer veilig te laten reizen, wij zien dit als positief en steunen deze dan ook volledig. Exacte maatregelen weten wij pas echt enkele weken voor vertrek, deze blijven momenteel wijzigen. Wij zorgen dat deze ten tijde van uw reis geen belemmering hoeven te zijn voor de uitvoering van uw reis, als we deze samen volgen, kunnen we weer blijven reizen en blijft de wereld open om te genieten van heerlijke vakanties.

Altijd veilig en kosteloos naar huis met onze repatriëring garantie bij plotselinge verandering op uw vakantiebestemming. 
U kunt met vertrouwen met ons op reis. U boekt bij ons een pakketreis, dit betekent dat als de situatie op uw vakantiebestemming onverhoopt zeer plotseling wijzigt, dragen wij zorg dat u, in samenspraak met u en lokale instanties, kosteloos, veilig en zo snel als mogelijk terugreist naar Nederland.

Hoe reizen we samen tijdens onze begeleide vliegreizen
Omdat het in een vliegtuig niet mogelijkheid is om de 1,5 meter afstand te waarborgen worden aanvullende maatregelen getroffen. Deze maatregelen zijn inmiddels al ingeburgerd in onze samenleving. Tijdens het verblijf aan boord draagt u een mondkapje. In de transferbussen in Nederland- en het buitenland zijn voldoende hygiëne-maatregelen getroffen en desinfectie is volop aanwezig. Bij stads- en rondwandelingen maken we gebruik van headsets zodat u de gids goed kunt verstaan, en toch voldoende afstand kunt houden van uw medereizigers.

Hoe reist u per bus in 2021
Omdat het in een bus niet mogelijkheid is om de 1,5 meter afstand te waarborgen worden aanvullende maatregelen getroffen. Deze maatregelen zijn inmiddels al ingeburgerd in onze samenleving. Tijdens het verblijf aan boord draagt u een mondkapje. In de bus zijn voldoende hygiëne-maatregelen getroffen en desinfectie is volop aanwezig. Wij vragen u wel zo min als mogelijk rond te wandelen in de bus en het toilet is enkel geopend voor noodgevallen, bij langere reizen worden extra pauzes onderweg ingelast. Iedereen heeft een vaste zitplaats, de hele reis. In samenspraak met uw reisleider kunt u deze wijzigen. Bij stads- en rondwandelingen maken we gebruik van headsets zodat u de gids goed kunt verstaan, en toch voldoende afstand kunt houden van uw medereizigers.

Gewoon genieten, met voorzorg, op uw vakantiebestemming
In elk land gelden momenteel nog afzonderlijke voorzorgs- en hygiëne maatregelen veelal de plicht voor het dragen van mondkapjes binnen en voldoende afstand houden tot elkaar. Wij informeren u vooraf aan uw reis welke maatregelen tijdens uw reis nog geldig zijn. Deze wijzigen regelmatig, daarom ontvangt u deze informatie bij uw reispapieren ca. 2 weken voor vertrek. Mochten maatregelen plotseling worden aangescherpt, en hebben deze een grote invloed op uw vakantiebeleving, zullen wij overwegen de reis te annuleren.

Indien de covid-19 maatregelen door de Nederlandse en/of buitenlandse overheden c.q. gezondheidsinstanties worden versoepeld, zullen we de richtlijnen mogelijk aanpassen, uw gezondheid staat echter altijd bij ons op de 1e plaats en deze blijven we borgen!