Met zeer compleet excursieprogramma en verblijf in 4* hotel in het centrum

Bus - vlieg

Wilt u uw zintuigen prikkelen, dan is het sprookjesachtige Istanbul the place to be! Deze mysterieuze metropool kenmerkt zich door haar bijzondere skyline. Geen kerken en strakke wolkenkrabbers maar oneindig veel moskeeën. Bij zonsondergang tekenen ronde silhouetten met puntige minaretten af tegen een rood kleurende lucht. Een schitterend gezicht! Vanaf de Galata brug – waar u vele vissers, kunstenaars en straatverkopers vindt – heeft u een prachtig uitzicht over deze bijzondere skyline én over de rivier de Bosporus. U vindt niet alleen de cultuur van de stad in haar architectuur terug. Ook eten en drinken speelt een belangrijke rol in het dagelijkse leven van Istanbul. Een absolute must is daarom een bezoek aan de kruidenbazaar. In een historisch gebouw met prachtige gewelven en smalle straatjes vind u talloze verkopers van geurige kruiden. Samen met de vele soorten Turks fruit, olijven en andere etenswaren maken ze het geheel tot een zeer kleurrijk tafereel. Bezoek ook eens één van de vele theetuinen van Istanbul voor een heet kopje zoete appelthee, een waterpijp en een potje Backgammon! De wijken Sultanahmet en de Bazaarwijk vormen het historische centrum van deze mystieke metropool. De winkelstraten van Beyoglu vormen samen met Tünet & Galata het (moderne) Europese hart van de stad met Taksim als middelpunt. De perfecte locatie om te shoppen! Wilt u de drukte even ontglippen, dan is een wandeling langs de Bosporus een goed idee! Langs de rivier ziet u allerlei mooie ‘dorpjes’ met gezellige eettentjes. Natuurlijk bezoekt u het oude historische centrum met een ervaren gids, deze gids vertelt u alles over deze unieke stad die in 2 continenten ligt. Natuurlijk mag een bezoek aan de Sultan Ahmet Moskee, ook wel de blauwe Moskee genoemd, niet ontbreken! Dit bolwerk werd in het jaar 1500 gebouwd en wordt beschouwd als een uniek bouwwerk. Ook een mooie ervaring is een boottocht op de Bosporus. Vanaf de boot heeft u een schitterend uitzicht op de imponerende paleizen van de Sultan zoals Dolmabahce, Yildiz en Beylerbeyi. Alsof dat nog niet genoeg is worden u smaakpapillen heerlijk verwend met een bijzonder diner onder de beroemde Galata Brug aan de Bosporus. Alle genoemde excursies zijn uiteraard INCLUSIEF. U verblijft in het zeer centraal gelegen 4* hotel Holiday Inn Istanbul Old City op basis van logies en ontbijt. Zoals u van ons gewend bent is de transfer per luxe touringcar naar de luchthaven inbegrepen! Ook de ervaren De Limburger Reizen reisbegeleiding staat vanaf dag één voor u klaar. Istanbul met al zijn pracht en praal is er helemaal klaar voor! Gaat u mee?

Dag 1: Vertrek naar Istanbul

Vanuit uw opstapplaats transfer naar Brussel waar u om 11.25 uur  (onder voorbehoud) met Turkish Airlines rechtstreeks naar Istanbul vliegt. Uw lokale gids staat u op te wachten en dan maakt u een oriënterende stadsrondrit door deze prachtige wereldstad. Bijna het gehele historische centrum van de stad staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. De stad die nu bekend staat onder de naam Istanbul is groot geworden onder de naam Byzantium en is een van de bekendste en belangrijkste steden ter wereld geweest onder de naam Constantinopel. Tegenwoordig is Istanbul een van de grootste steden ter wereld. Het is na Moskou en London de grootste stad van Europa. Al is dit natuurlijk slechts gedeeltelijk waar, omdat de stad voor een deel in Azië ligt. U wordt meteen ondergedompeld in de bijzondere sfeer. Uw gids zal u er alles over vertellen. Vervolgens wordt u naar uw hotel gebracht. U logeert in 4* Hotel Holiday Inn Istanbul Old City midden in het centrum van Istanbul. Dit luxe hotel ligt op 15 minuten te voet van de Grote Bazaar. Het biedt een traditionele hamam en een modern restaurant. Uw gezamenlijk diner is gereserveerd in een lokaal restaurant. De rest van de avond is ter vrije besteding. U kunt op eigen gelegenheid sfeer gaan proeven en te voet slenteren naar het historisch centrum van de  Blauwe Moskee en heerlijk genieten van alle terrasjes en restaurantjes. Overnachting in uw hotel.

Dag 2: Istanbul inclusief boottocht over de Bosporus

Na het ontbijt is het tijd om deze fantastische stad beter te leren kennen. Uw gids neemt u mee op een stadswandeling door het historische centrum. U brengt een bezoek aan de Blauwe Moskee en aan de voormalige Kathedraal Hagia Sophia, die vervolgens een moskee werd en nu een prachtig museum is.  Een indrukwekkende rondleiding geeft u een kijkje in de uitgebreide historie. Vervolgens heeft u tijd om op eigen gelegenheid te lunchen. Vervolgens staat er een heerlijke boottocht op de Bosporus op het programma. U kunt zich vergapen aan de werkelijk prachtige paleizen van de Sultan waaronder Dolmabahce, Yildiz en Beylerbeyi. Na deze aangename tocht heeft u nog een rondleiding met uw lokale gids door de Egyptische Bazaar, ook wel bekend als de Kruidenbazaar (Misir Çarsisi). Deze bevindt zich in de wijk Eminönü en is één van de oudste overdekte markten van Istanbul. Een ware bezienswaardigheid met de grote hoeveelheid en diversiteit aan mensen en geuren en kleuren van de kruiden, noten en alle andere etenswaren. De bazaar heeft haar naam ook te danken aan de vele specerijen die vanuit India via Egypte naar Istanbul werden verscheept. De oosterse beleving ten top! Tegen de avond bent u weer terug in uw hotel. Uw reisbegeleiding geeft u graag tips over eventuele restaurantjes waar u kunt dineren. Overnachting in uw hotel.

Dag 3: Bezoek aan o.a. Topkapi Paleis, Zuil van Constantijn en Grote Bazaar

Na het ontbijt heeft u wederom een prachtige dag voor de boeg. Uw lokale gids neemt u vandaag mee naar het Topkapi paleis van de sultan. Het mooiste voorbeeld van een indrukwekkende oosters paleis. Het paleis is in 1459 gebouwd in opdracht van Sultan Mehmet II. Met haar ligging op het Seraglio punt tussen de Gouden Hoorn en de Zee van Marmara, heeft het Topkapı Paleis een fantastisch uitzicht over de Bosporus. Een bezoek aan het paleis staat dan ook garant voor bijzondere foto’s! Het Topkapi Paleis heeft meerdere paviljoenen die als musea dienst doen. Ook het eigenlijke paleis is ingericht als museum. De collectie omvat veel oorlogsbuiten, geschenken, juwelen en sieraden. Vervolgens brengt uw gids u naar de zuil van Constantijn. De zuil van Constantijn is één van de weinige Romeinse overblijfselen in Istanbul. De kolom is gebouwd in de vierde eeuw na Christus ter ere van Constantijn de Grote. Wederom een fotogeniek moment! Wilt u de romantische sfeer van Istanbul proeven? Dan komt u helemaal aan uw trekken want nu staat  De Grote Bazaar op het programma, één van de grootste overdekte markten in de wereld met maar liefst zestig straten en ruim vijfduizend winkels! Uw lokale gids loodst u door deze wirwar van winkeltjes en geeft natuurlijk de nodige uitleg. In de namiddag staan de Suleymaniye Moskee en het Mausoleum van Sultan Suleyman centraal. De Süleymaniye Moskee is misschien niet qua naam de bekendste moskee van Istanbul maar iedereen die ooit in de stad is geweest weet dat het de moskee beeldbepalend is. De skyline van Istanbul wordt mede bepaald door deze prachtige moskee. Uw lokale gids vertelt u er alles over. Vervolgens wordt u teruggebracht naar uw hotel. In de avond hebben wij een fantastisch diner voor u gereserveerd aan de Bosporus. Het uitzicht is werkelijk adembenemend. Overnachting in uw hotel.

Dag 4: Vrije dag in Istanbul

Na het ontbijt heeft u alle tijd om de pracht en praal van deze eeuwenoude stad op de grens van oost en west zelf te leren kennen. De beste plaats om de starten zijn de traditionele marken van Istanboel, de Grand Bazaar en de Kruidenbazaar (oftewel Egyptische bazaar). U voelt de typische sfeer van Istanboel en u kunt er alles vinden. De Grand Bazaar is een van de grootste overdekte markten ter wereld met meer dan 300 winkeltjes. Geniet van het labyrint aan straatjes en oefen met het afdingen.

U kunt bijvoorbeeld een ritje met de Rode Tram van het Taksim Plein door de populaire winkelstraat naar de Galata toren. De toren is bijna 67 meter hoog en vanuit deze middeleeuwse stenen toren heeft u een prachtig uitzicht over Istanbul. ’s Avonds diner op eigen gelegenheid.

Dag 5: Terugreis

Na het ontbijt heeft u nog een heerlijke vrije ochtend! U kunt in uw eigen tempo heerlijk door de stad slenteren, langs de Bosporus thee drinken op een terras, genieten van heerlijke lunch of souvenirs kopen in de bazaars. In de namiddag wordt u opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven. Uw vliegt met Turkish Airlines om 18.50 uur (onder voorbehoud) naar Düsseldorf. Uw landing is voorzien om 21.20 uur. Uw luxe touringcar staat voor u klaar om u weer veilig naar Limburg te rijden. Dan komt er een einde aan een ware belevenis. Istanbul is daadwerkelijk een stad uit een sprookje. Uw foto’s zijn het bewijs! Graag zien we u terug op één van onze andere reizen.Dagprogramma is onder voorbehoud en kan wijzigen door de (weers)omstandigheden op de plek van reisbestemming.

U verblijft in onderstaand hotel

Dit hotel is met zorg door ons geselecteerd. Voor meer info, klik op het hotel.

Hotel Holiday Inn Istanbul Old City****

Holiday Inn Istanbul Old City, gelegen in de oude binnenstad van Istanbul, ligt op 15 minuten lopen van de Grote Bazaar en heeft een spa, kleine fitness en restaurant. De kamers zijn standaard voorzien van airconditioning, een zitje, thee- en koffiefaciliteiten en een minibar. De badkamers beschikken over een bad/douche en een haardroger.

Hotel verzorging: Logies en ontbijt

KamerToeslag
Tweepersoonskamer
Eenpersoonskamer€ 265,-

Website Hotel Holiday Inn Istanbul Old City****

Valkenburg- Arriva Treinstation
Maastricht- Geusselt Tourhalte bij stadion
Heerlen- Parkeerplaats Heerlerbaan, kerk
Brunssum- Lindeplein
Beek- Arriva tourhalte-Prins Mauritslaan (bij voldoende deelnemers)
Sittard - Toon Hermans Theater bij bushalte Wilhelminastraat
Roermond- Retailpark KFC
Weert- NS Station (bij voldoende deelname)
Venlo- NS Station
Venray- Sporthal de Wetteling (bij voldoende deelnemers)
Wij passen uw opstaptijden altijd aan op de medereizigers & bij onze vliegreizen op de vliegtijden, zodat u middels een zo kort mogelijke opstaproute eventueel met een aparte servicelijn of taxi, snel op weg bent naar uw vakantiebestemming en optimaal kunt genieten van uw vakantiedagen.

• De opstaptijden voor de busreizen zullen tussen 07.00 en 09.00 uur zijn.
• De definitieve vertrektijden ontvangt u bij de reisbescheiden ca. 10 dagen voor vertrek.
• De terugkomsttijden van onze busreizen liggen tussen 17.00 en 23.00u.
• De aankomsttijden per opstapplaats worden u tijdens de thuisreis medegedeeld.
Reisinformatie
Wilt u uw zintuigen prikkelen, dan is het sprookjesachtige Istanbul the place to be! Deze mysterieuze metropool kenmerkt zich door haar bijzondere skyline. Geen kerken en strakke wolkenkrabbers maar oneindig veel moskeeën. Bij zonsondergang tekenen ronde silhouetten met puntige minaretten af tegen een rood kleurende lucht. Een schitterend gezicht! Vanaf de Galata brug – waar u vele vissers, kunstenaars en straatverkopers vindt – heeft u een prachtig uitzicht over deze bijzondere skyline én over de rivier de Bosporus. U vindt niet alleen de cultuur van de stad in haar architectuur terug. Ook eten en drinken speelt een belangrijke rol in het dagelijkse leven van Istanbul. Een absolute must is daarom een bezoek aan de kruidenbazaar. In een historisch gebouw met prachtige gewelven en smalle straatjes vind u talloze verkopers van geurige kruiden. Samen met de vele soorten Turks fruit, olijven en andere etenswaren maken ze het geheel tot een zeer kleurrijk tafereel. Bezoek ook eens één van de vele theetuinen van Istanbul voor een heet kopje zoete appelthee, een waterpijp en een potje Backgammon! De wijken Sultanahmet en de Bazaarwijk vormen het historische centrum van deze mystieke metropool. De winkelstraten van Beyoglu vormen samen met Tünet & Galata het (moderne) Europese hart van de stad met Taksim als middelpunt. De perfecte locatie om te shoppen! Wilt u de drukte even ontglippen, dan is een wandeling langs de Bosporus een goed idee! Langs de rivier ziet u allerlei mooie ‘dorpjes’ met gezellige eettentjes. Natuurlijk bezoekt u het oude historische centrum met een ervaren gids, deze gids vertelt u alles over deze unieke stad die in 2 continenten ligt. Natuurlijk mag een bezoek aan de Sultan Ahmet Moskee, ook wel de blauwe Moskee genoemd, niet ontbreken! Dit bolwerk werd in het jaar 1500 gebouwd en wordt beschouwd als een uniek bouwwerk. Ook een mooie ervaring is een boottocht op de Bosporus. Vanaf de boot heeft u een schitterend uitzicht op de imponerende paleizen van de Sultan zoals Dolmabahce, Yildiz en Beylerbeyi. Alsof dat nog niet genoeg is worden u smaakpapillen heerlijk verwend met een bijzonder diner onder de beroemde Galata Brug aan de Bosporus. Alle genoemde excursies zijn uiteraard INCLUSIEF. U verblijft in het zeer centraal gelegen 4* hotel Holiday Inn Istanbul Old City op basis van logies en ontbijt. Zoals u van ons gewend bent is de transfer per luxe touringcar naar de luchthaven inbegrepen! Ook de ervaren De Limburger Reizen reisbegeleiding staat vanaf dag één voor u klaar. Istanbul met al zijn pracht en praal is er helemaal klaar voor! Gaat u mee?
Dagprogramma

Dag 1: Vertrek naar Istanbul

Vanuit uw opstapplaats transfer naar Brussel waar u om 11.25 uur  (onder voorbehoud) met Turkish Airlines rechtstreeks naar Istanbul vliegt. Uw lokale gids staat u op te wachten en dan maakt u een oriënterende stadsrondrit door deze prachtige wereldstad. Bijna het gehele historische centrum van de stad staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. De stad die nu bekend staat onder de naam Istanbul is groot geworden onder de naam Byzantium en is een van de bekendste en belangrijkste steden ter wereld geweest onder de naam Constantinopel. Tegenwoordig is Istanbul een van de grootste steden ter wereld. Het is na Moskou en London de grootste stad van Europa. Al is dit natuurlijk slechts gedeeltelijk waar, omdat de stad voor een deel in Azië ligt. U wordt meteen ondergedompeld in de bijzondere sfeer. Uw gids zal u er alles over vertellen. Vervolgens wordt u naar uw hotel gebracht. U logeert in 4* Hotel Holiday Inn Istanbul Old City midden in het centrum van Istanbul. Dit luxe hotel ligt op 15 minuten te voet van de Grote Bazaar. Het biedt een traditionele hamam en een modern restaurant. Uw gezamenlijk diner is gereserveerd in een lokaal restaurant. De rest van de avond is ter vrije besteding. U kunt op eigen gelegenheid sfeer gaan proeven en te voet slenteren naar het historisch centrum van de  Blauwe Moskee en heerlijk genieten van alle terrasjes en restaurantjes. Overnachting in uw hotel.

Dag 2: Istanbul inclusief boottocht over de Bosporus

Na het ontbijt is het tijd om deze fantastische stad beter te leren kennen. Uw gids neemt u mee op een stadswandeling door het historische centrum. U brengt een bezoek aan de Blauwe Moskee en aan de voormalige Kathedraal Hagia Sophia, die vervolgens een moskee werd en nu een prachtig museum is.  Een indrukwekkende rondleiding geeft u een kijkje in de uitgebreide historie. Vervolgens heeft u tijd om op eigen gelegenheid te lunchen. Vervolgens staat er een heerlijke boottocht op de Bosporus op het programma. U kunt zich vergapen aan de werkelijk prachtige paleizen van de Sultan waaronder Dolmabahce, Yildiz en Beylerbeyi. Na deze aangename tocht heeft u nog een rondleiding met uw lokale gids door de Egyptische Bazaar, ook wel bekend als de Kruidenbazaar (Misir Çarsisi). Deze bevindt zich in de wijk Eminönü en is één van de oudste overdekte markten van Istanbul. Een ware bezienswaardigheid met de grote hoeveelheid en diversiteit aan mensen en geuren en kleuren van de kruiden, noten en alle andere etenswaren. De bazaar heeft haar naam ook te danken aan de vele specerijen die vanuit India via Egypte naar Istanbul werden verscheept. De oosterse beleving ten top! Tegen de avond bent u weer terug in uw hotel. Uw reisbegeleiding geeft u graag tips over eventuele restaurantjes waar u kunt dineren. Overnachting in uw hotel.

Dag 3: Bezoek aan o.a. Topkapi Paleis, Zuil van Constantijn en Grote Bazaar

Na het ontbijt heeft u wederom een prachtige dag voor de boeg. Uw lokale gids neemt u vandaag mee naar het Topkapi paleis van de sultan. Het mooiste voorbeeld van een indrukwekkende oosters paleis. Het paleis is in 1459 gebouwd in opdracht van Sultan Mehmet II. Met haar ligging op het Seraglio punt tussen de Gouden Hoorn en de Zee van Marmara, heeft het Topkapı Paleis een fantastisch uitzicht over de Bosporus. Een bezoek aan het paleis staat dan ook garant voor bijzondere foto’s! Het Topkapi Paleis heeft meerdere paviljoenen die als musea dienst doen. Ook het eigenlijke paleis is ingericht als museum. De collectie omvat veel oorlogsbuiten, geschenken, juwelen en sieraden. Vervolgens brengt uw gids u naar de zuil van Constantijn. De zuil van Constantijn is één van de weinige Romeinse overblijfselen in Istanbul. De kolom is gebouwd in de vierde eeuw na Christus ter ere van Constantijn de Grote. Wederom een fotogeniek moment! Wilt u de romantische sfeer van Istanbul proeven? Dan komt u helemaal aan uw trekken want nu staat  De Grote Bazaar op het programma, één van de grootste overdekte markten in de wereld met maar liefst zestig straten en ruim vijfduizend winkels! Uw lokale gids loodst u door deze wirwar van winkeltjes en geeft natuurlijk de nodige uitleg. In de namiddag staan de Suleymaniye Moskee en het Mausoleum van Sultan Suleyman centraal. De Süleymaniye Moskee is misschien niet qua naam de bekendste moskee van Istanbul maar iedereen die ooit in de stad is geweest weet dat het de moskee beeldbepalend is. De skyline van Istanbul wordt mede bepaald door deze prachtige moskee. Uw lokale gids vertelt u er alles over. Vervolgens wordt u teruggebracht naar uw hotel. In de avond hebben wij een fantastisch diner voor u gereserveerd aan de Bosporus. Het uitzicht is werkelijk adembenemend. Overnachting in uw hotel.

Dag 4: Vrije dag in Istanbul

Na het ontbijt heeft u alle tijd om de pracht en praal van deze eeuwenoude stad op de grens van oost en west zelf te leren kennen. De beste plaats om de starten zijn de traditionele marken van Istanboel, de Grand Bazaar en de Kruidenbazaar (oftewel Egyptische bazaar). U voelt de typische sfeer van Istanboel en u kunt er alles vinden. De Grand Bazaar is een van de grootste overdekte markten ter wereld met meer dan 300 winkeltjes. Geniet van het labyrint aan straatjes en oefen met het afdingen.

U kunt bijvoorbeeld een ritje met de Rode Tram van het Taksim Plein door de populaire winkelstraat naar de Galata toren. De toren is bijna 67 meter hoog en vanuit deze middeleeuwse stenen toren heeft u een prachtig uitzicht over Istanbul. ’s Avonds diner op eigen gelegenheid.

Dag 5: Terugreis

Na het ontbijt heeft u nog een heerlijke vrije ochtend! U kunt in uw eigen tempo heerlijk door de stad slenteren, langs de Bosporus thee drinken op een terras, genieten van heerlijke lunch of souvenirs kopen in de bazaars. In de namiddag wordt u opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven. Uw vliegt met Turkish Airlines om 18.50 uur (onder voorbehoud) naar Düsseldorf. Uw landing is voorzien om 21.20 uur. Uw luxe touringcar staat voor u klaar om u weer veilig naar Limburg te rijden. Dan komt er een einde aan een ware belevenis. Istanbul is daadwerkelijk een stad uit een sprookje. Uw foto’s zijn het bewijs! Graag zien we u terug op één van onze andere reizen.Dagprogramma is onder voorbehoud en kan wijzigen door de (weers)omstandigheden op de plek van reisbestemming.

Hotelinformatie

U verblijft in onderstaand hotel

Dit hotel is met zorg door ons geselecteerd. Voor meer info, klik op het hotel.

Hotel Holiday Inn Istanbul Old City****

Holiday Inn Istanbul Old City, gelegen in de oude binnenstad van Istanbul, ligt op 15 minuten lopen van de Grote Bazaar en heeft een spa, kleine fitness en restaurant. De kamers zijn standaard voorzien van airconditioning, een zitje, thee- en koffiefaciliteiten en een minibar. De badkamers beschikken over een bad/douche en een haardroger.

Hotel verzorging: Logies en ontbijt

KamerToeslag
Tweepersoonskamer
Eenpersoonskamer€ 265,-

Website Hotel Holiday Inn Istanbul Old City****

Instapschema
Valkenburg- Arriva Treinstation
Maastricht- Geusselt Tourhalte bij stadion
Heerlen- Parkeerplaats Heerlerbaan, kerk
Brunssum- Lindeplein
Beek- Arriva tourhalte-Prins Mauritslaan (bij voldoende deelnemers)
Sittard - Toon Hermans Theater bij bushalte Wilhelminastraat
Roermond- Retailpark KFC
Weert- NS Station (bij voldoende deelname)
Venlo- NS Station
Venray- Sporthal de Wetteling (bij voldoende deelnemers)
Wij passen uw opstaptijden altijd aan op de medereizigers & bij onze vliegreizen op de vliegtijden, zodat u middels een zo kort mogelijke opstaproute eventueel met een aparte servicelijn of taxi, snel op weg bent naar uw vakantiebestemming en optimaal kunt genieten van uw vakantiedagen.

• De opstaptijden voor de busreizen zullen tussen 07.00 en 09.00 uur zijn.
• De definitieve vertrektijden ontvangt u bij de reisbescheiden ca. 10 dagen voor vertrek.
• De terugkomsttijden van onze busreizen liggen tussen 17.00 en 23.00u.
• De aankomsttijden per opstapplaats worden u tijdens de thuisreis medegedeeld.
Kaart

Deze reis is inclusief:

 • Transfer per luxe touringcar vanuit Limburg naar en van Düsseldorf
 • Vlucht Düsseldorf - Istanbul v.v. met luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines
 • Ruimbagage 23 kg. p.p. en 1 x handbagage 8 kg.
 • Transfer van de luchthaven naar het hotel en v.v.
 • 4 x nachten in Hotel Holiday Inn Istanbul Old City **** op basis van logies en ontbijt
 • 1 x stadswandeling door het historisch centrum van Istanbul incl. een Duits/Nederlands sprekende lokale gids.
 • Diner in lokaal restaurant op de eerste avond
 • Diner aan de Bosporus
 • Bezoek aan de Sultan Ahmet Moskee, de blauwe Moskee en Hagia Sophia incl. Duits/Nederlands sprekende lokale gids
 • Bezoek aan de grote Bazaar, incl. Duits/Nederlands sprekende lokale gids
 • Boottocht over de Bosporus
 • Bezoek aan het Topkapi Paleis incl. Duits/Nederlands sprekende lokale gids
 • Bezoek aan de zuil van Constantinopel incl. Duits/ Nederlands sprekende lokale gids
 • Bezoek aan de Grote Bazaar met meer dan 4000 winkels incl. Duits/Nederlands sprekende lokale gids
 • Bezoek aan Suleyman Moskee en Mausoleum incl. Duits/Nederlands sprekende lokale gids
 • Mini reisboekje per kamer
 • De Limburger Reizen reisbegeleiding

Vertrekdata

Deze prijzen zijn gebaseerd op een twee-persoonskamer. Voor de een-persoonskamertoeslag, zie de hotelinformatie.

Deze reis is exclusief:

 • Niet genoemde maaltijden
 • Verzekeringen
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
 • Reserveringskosten € 29,50

Overige informatie

 • Uw paspoort dient 6 maanden na terugkomst geldig te zijn
 • Raadpleeg voor uw inentingen de GG & GD
 • Reis onder voorbehoud van wijzigingen
 • Bij vliegreizen en (rivier)cruises hanteren wij afwijkende annuleringsvoorwaarden